top of page

Energetische healing met Reiki via zoom: Haal rust en balans in je leven in jou vertrouwde omgeving.
reiki van op afstand
In de huidige wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress en spanning, is het essentieel om manieren te vinden om tot rust te komen en balans te vinden. Energetische healing met Reiki is een krachtige methode die je kan helpen om innerlijke rust te bereiken en je welzijn te bevorderen. Het mooie is dat deze helende energie ook op afstand kan worden ervaren via platforms zoals Zoom, waardoor het toegankelijk wordt voor iedereen, ongeacht waar je bent. In deze blog zullen we de voordelen van energetische healing met Reiki bespreken, hoe het werkt wanneer het vanop afstand wordt beoefend, en waarom het een goede optie is als je niet naar een praktijk kunt komen.
Voordelen van Energetische Healing met Reiki:


  1. Stressvermindering: Energetische healing met Reiki helpt de geest te kalmeren en stress te verminderen. Door de helende energieën worden blokkades in het energieveld opgelost, waardoor spanningen worden losgelaten en ontspanning wordt bevorderd.

  2. Balans en harmonie: Reiki helpt bij het herstellen van de harmonieuze stroom van energie in ons lichaam. Het brengt de energiecentra (chakra's) in evenwicht en bevordert een gevoel van algehele harmonie en welzijn.

  3. Versterkt het immuunsysteem: Energetische healing met Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door de energieblokkades op te heffen, wordt de doorstroming van levensenergie bevorderd, wat kan leiden tot versterking van het immuunsysteem.

  4. Emotionele heling: Een energetische healing sessie met Reiki helpt niet alleen bij het genezen van fysieke aandoeningen, maar het heeft ook een diepgaand effect op onze emotionele toestand. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van angst en het bevorderen van een positieve mindset.

Hoe werkt een energetische healing sessie met Reiki op afstand via Zoom?


Een energetische healing met Reiki kan ook effectief worden uitgevoerd op afstand via platforms zoals Zoom. Dit is een geweldige optie voor mensen die niet in staat zijn om naar een praktijk te komen om verschillende redenen, zoals fysieke beperkingen, drukke agenda's of geografische afstand.


Hier zijn de stappen die worden gevolgd tijdens een energetische healing met Reiki op afstand:


  1. Voorbereiding: Zowel de therapeut (ik) als de ontvanger maken zich klaar voor de sessie. Ik stem mij af op de energie van de ontvanger en maakt een verbinding op afstand.

  2. Intentie en visualisatie: Ik stuurt positieve intenties naar de ontvanger en visualiseert dat de helende energie via Zoom naar hen stroomt. De ontvanger kan ook actief deelnemen door zich open te stellen voor de energie en ontvankelijk te zijn. Een geleide meditatie kan gebruikt worden zodat de ontvanger zich gemakkelijker kan openstellen.

  3. Energieoverdracht: Ik begin met het sturen van Reiki-energie naar de ontvanger. Deze energie stroomt door de therapeut (ik) heen en wordt via de intentie en focus naar de ontvanger geleid, zelfs op afstand. De helende energie is niet beperkt door fysieke afstand en kan de ontvanger bereiken waar ze zich ook bevinden.

  4. Ontvangst en integratie: De ontvanger neemt de helende energie bewust waar en opent zich voor de ervaring. Er kunnen verschillende sensaties ervaren worden, zoals warmte, tintelingen of diepe ontspanning. Het is belangrijk voor de ontvanger om zich te ontspannen, de energie te omarmen en deze toe te laten om op een dieper niveau te werken. Na de sessie kan het even duren voordat de volledige integratie van de energie plaatsvindt. De energie werkt nog na.

  5. Nabespreking: Na de sessie is er meestal ruimte voor een kort gesprek tussen de therapeut en de ontvanger om ervaringen te delen, vragen te stellen en inzichten te bespreken die tijdens de sessie zijn ontstaan. Dit helpt zowel de ontvanger als de therapeut om de helende processen verder te begrijpen en te ondersteunen.Energetische healing met Reiki via Zoom biedt het voordeel van flexibiliteit en gemak, omdat het kan worden gedaan in de comfortabele omgeving van je eigen huis, ongeacht waar je bent. Het is een geweldige optie voor mensen die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, maar toch willen profiteren van de helende eigenschappen van een energetische healing sessie met Reiki. Door de helende energie op afstand te ontvangen, kun je nog steeds de voordelen ervaren van ontspanning, balans en innerlijke rust die het te bieden heeft.Energetische healing met Reiki via Zoom is een effectieve methode om tot rust te komen, balans te vinden en welzijn te bevorderen, zelfs als je niet naar een praktijk kunt komen. Het biedt dezelfde voordelen als een fysieke energetische healing sessie met Reiki, maar met het extra gemak en de flexibiliteit van op afstand werken. Door de helende energie te ontvangen via Zoom, kun je nog steeds de krachtige effecten van Reiki ervaren, waar je ook bent.


Dus, als je op zoek bent naar innerlijke rust en heling, overweeg dan een Reiki-sessie op afstand via Zoom en laat de krachtige energieën je ondersteunen op je reis naar welzijn, zelfs als je niet in staat bent om persoonlijk naar een praktijk te komen.Ik ontmoet je graag online via zoom.Helende chi kracht groet,

Kimberly


kimberly chi kracht praktijk

Reiki & Seichem Master Teacher,

Chi nei tsang Therapeut,

Bewustzijnscoach en Lichtwerker,

Munay-ki, Drisana 1

bij Chi Kracht Praktijk
Kommentare


bottom of page