top of page

Jouw afspraak reserveren kan hier...

Met slechts een paar muisklikken kun je jouw gewenste sessie bij Chi Kracht Praktijk boeken.

Ik nodig je uit om je agenda tevoorschijn te halen en te ontdekken welke tijden nog beschikbaar zijn. Zo kun je snel en eenvoudig jouw afspraak inplannen voor de individuele sessie die perfect aansluit bij wat jij zoekt.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in inwijdingscursussen, healing cirkels, Reiki oefenmomenten of workshops, is er de mogelijkheid om direct aan te melden via de "Kalender" pagina of klik hier om je direct aan te melden.

Mocht je vragen hebben of geen geschikt moment vinden in de huidige planning, dan ben ik hier om te helpen. Jouw wensen zijn mijn prioriteit. Aarzel niet om contact met me op te nemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar chi.kracht.praktijk@icloud.com.

Samen kunnen we kijken of er een manier is om jou te ondersteunen, zelfs als de beschikbare datums niet helemaal aansluiten bij jouw schema.

Ik nodig je van harte uit om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke groei en welzijn. Samen kunnen we een pad creëren dat jouw innerlijke kracht en balans versterkt.

Je bent van harte welkom.

Aanbod
bottom of page