top of page

Energetische healing herstelt balans en bevordert welzijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveauReiki handopleggingIn onze moderne samenleving worden we vaak geconfronteerd met allerlei vormen van stress, spanning en disbalans. Energetische healing met Reiki is een effectieve methode om deze disbalans te herstellen en het algehele welzijn te bevorderen. Ik geloof sterk in de kracht van energetische healing sessies met Reiki en willen graag de voordelen met je delen.

In deze blog ontdek je hoe energetische healing met Reiki kan helpen bij het herstellen van balans en het bevorderen van welzijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Fysieke voordelen van energetische healing met Reiki:


Op fysiek niveau kan energetische healing met Reiki tal van voordelen bieden. Reiki is een eeuwenoude Japanse techniek waarbij helende energie wordt doorgegeven via de handen. Tijdens een energetische healing met Reiki wordt de universele levensenergie naar de cliënt geleid, wat kan leiden tot een diepe staat van ontspanning. Deze ontspanning helpt het lichaam om stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en de natuurlijke genezingsprocessen te stimuleren. Veel mensen ervaren verlichting van fysieke pijn, een toename van energie en een versterking van het immuunsysteem na een energetische healing met Reiki.
Emotionele en mentale voordelen van energetische healing met Reiki:


Naast de fysieke voordelen kan energetische healing met Reiki ook grote voordelen bieden op emotioneel gebied. Onze emoties hebben een sterke invloed op ons welzijn, en wanneer deze emoties uit balans zijn, kan dit leiden tot stress, angst en andere negatieve gevoelens. Een energetische healing met Reiki helpt bij het loslaten van geblokkeerde energieën die zich hebben opgebouwd in het lichaam en die emotionele spanning veroorzaken. Dit kan leiden tot een gevoel van innerlijke rust, kalmte en emotionele balans.

Veel mensen ervaren ook een toegenomen zelfbewustzijn, een beter vermogen om met emoties om te gaan en een verbeterde kwaliteit van relaties na het ondergaan van een energetische healing met Reiki.
Spirituele voordelen van energetische healing met Reiki:


Een energetische healing met Reiki wordt vaak beschouwd als een spirituele praktijk die je kan helpen om een diepere verbinding met jezelf en het universum te ervaren. Tijdens een energetische healing met Reiki wordt de levensenergie overgedragen door mij naar de cliënt, waardoor blokkades worden verwijderd en de energiestroom in het lichaam wordt hersteld. Dit opent de deur naar spirituele groei, bewustwording en transformatie.

Mensen kunnen een gevoel van vrede, harmonie en een diepere betekenis in hun leven ervaren na het onder gaan van energetische healing sessies met Reiki. Het kan helpen om je intuïtie en spirituele waarneming te versterken, waardoor je meer in contact komt met jou innerlijke wijsheid en je hogere bewustzijnsniveaus kunt verkennen.
Energetische healing

De holistische benadering van energetische healing met Reiki:


Energetische healing met Reiki biedt een holistische benadering om balans en welzijn op alle niveaus te bevorderen. Tijdens een energetische healing met Reiki wordt de helende energie via mijn handen naar de cliënt geleid, waardoor de energiecentra in het lichaam worden aangevuld en in evenwicht worden gebracht. Dit helpt om de stroom van levensenergie te herstellen en eventuele blokkades op te heffen.


Een energetische healing sessie met Reiki begint in een rustige en ontspannen omgeving, waarin je comfortabel kunt liggen. Met zachte handopleggings-technieken op verschillende delen van het lichaam wordt de helende energie over gebracht. Dit kan een gevoel van warmte, tintelingen of diepe ontspanning teweegbrengen.

De duur en het aantal sessies kunnen variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen. Sommige mensen ervaren directe verlichting na slechts één sessie, terwijl anderen baat hebben bij een reeks sessies om dieperliggende onevenwichtigheden aan te pakken.

De ervaring leert dat er meestal meerdere sessies nodig zijn om onevenwichtigheden in de kern aan te pakken.


Een energetische healing sessie met Reiki biedt een krachtige en effectieve manier om balans en welzijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau te herstellen. Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, emotionele spanning wilt verminderen of je spirituele verbinding wilt verdiepen, een energetische healing met Reiki kan je ondersteunen op je helende reis.

Het is een veilige en natuurlijke methode die de zelfhelende krachten van je lichaam te activeren en het helpt je om in harmonie en evenwicht te leven.

Reiki net als wifiNaast energetische healing sessies met Reiki biedt ik ook andere diensten aan, zoals de Chi Nei Tsang massage, waarbij de buikzone wordt gemasseerd om spanning en blokkades in de organen los te laten. Healingcirkels bieden een gemeenschappelijke ruimte waar helende energie wordt gedeeld en ontvangen in een ondersteunende groepsomgeving. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke benadering, bieden we ook healingtrajecten aan, waarin individuele behoeften en doelen worden aangepakt.

Chakra kristal healing maakt ook deel uit van ons aanbod, waarbij kristallen worden gebruikt om de energiecentra van het lichaam in balans te brengen en te revitaliseren. Dit helpt bij het herstellen van harmonie in het hele energiesysteem en bevordert de algehele welzijn.Investeer in je welzijn en ontdek de voordelen van energetische healing sessie met Reiki, dit kan zowel in mijn praktijk of online via zoom.Laat de helende energie van Reiki je begeleiden naar een staat van evenwicht, rust en innerlijke transformatie.
Je bent van harte welkom.


Chi kracht groet,

Kimberlykimberly chi kracht praktijk

Reiki & Seichem Master Teacher,

Chi nei tsang Therapeut,

Bewustzijnscoach,

Lichtwerker,

Munay-ki,

Drisana 1

bij Chi Kracht Praktijk

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page