top of page

Welkom bij mijn blog, Chi Kracht Praktijk!


chi kracht praktijk blog welkomAls holistische healingpraktijk is mijn doel om jou te helpen in je eigen unieke kracht te staan door middel van chi, healing en verbinding met jezelf. Ik geloof dat deze elementen essentieel zijn voor een leven vol vreugde, balans en welzijn.Bij Chi Kracht Praktijk bied ik een breed scala aan diensten om jou te ondersteunen op je healingreis. Mijn energetische healing sessies zijn speciaal ontworpen om blokkades in je energieveld op te lossen, zodat de levensenergie vrij kan stromen en je je weer in balans voelt.


Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren en beoefenen van energetische healingtechnieken, bied ik ook Reiki & Seichem inwijdingen aan. Deze helende methode helpt je om de universele levensenergie te kanaliseren en te gebruiken voor heling op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.


Als je specifieke aandacht wilt besteden aan het ontgiften en in balans brengen van je interne organen, dan is mijn Chi Nei Tsang-techniek wellicht iets voor jou. Door middel van zachte massage en manipulatie van de buik, kunnen spanningen en blokkades in de organen worden verminderd, wat bijdraagt ​​aan een betere gezondheid en welzijn.


Daarnaast bied ik ook uitgebreide healingtraject aan, waarbij we samenwerken om diepgaande transformatie en groei mogelijk te maken. Dit traject is op maat gemaakt en afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.


Voor de liefhebbers van kristallen en chakra's bied ik chakra kristal healing aan. Door het plaatsen van specifieke kristallen op de chakrapunten, help ik de energiestromen in evenwicht te brengen en te harmoniseren.


Bij Chi Kracht Praktijk geloof ik ook sterk in de kracht van gemeenschap en verbinding. Daarom organiseer ik regelmatig healingcirkels en afstandshealingcirkels waar gelijkgestemde individuen samenkomen om elkaar te ondersteunen en te helen.


inwijdingsruimte bij chi kracht praktijk
inwijdingsruimte bij chi kracht praktijk


Naast mijn healingdiensten bied ik ook workshops aan, zoals een workshop kaarsen maken. Deze creatieve activiteiten kunnen een geweldige manier zijn om jezelf uit te drukken en tegelijkertijd innerlijke rust te vinden.


Als je behoefte hebt aan begeleiding en inzicht op je spirituele pad, bied ik ook tarot- en orakelreadingen aan. Deze sessies kunnen je helpen om dieper inzicht te krijgen in jezelf, je situatie en de mogelijke wegen die voor je liggen.
kaartleggingen bij chi kracht praktijk


Bij Chi Kracht Praktijk ben ik toegewijd om jou te ondersteunen op je reis naar zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn praktijk en je te begeleiden op deze prachtige reis naar het vinden van je eigen unieke kracht.
Welkom op de blog van chi kracht praktijk.


Chi kracht groet,

Kimberlykimberly van chi kracht praktijk

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page