top of page

Mijn persoonlijke ontdekkingsreis en het ontstaan van Chi kracht praktijk.

Bijgewerkt op: 13 jun. 2023


Chi Kracht Praktijk: Ontdek je unieke kracht en heling door Kimberly's persoonlijke reis


Welkom bij Chi Kracht Praktijk!


Kimberly van chi kracht praktijk

Mijn naam is Kimberly, en ik ben 36 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd met Joffrey en mama van Ludovic en Miley.

Het helpen, ondersteunen en begeleiden van mensen is altijd mijn roeping geweest. Als kind zorgde ik al voor de kinderen in onze buurt als ze zich bezeerden. Van het ontsmetten en verbinden tot het troosten en het leggen van mijn hand op de pijnlijke plek, ik verzorgde hen met alles wat ik had. De keuze om iets te doen met het helpen van mensen lag dus voor de hand. Ik heb lang in de zorg gewerkt, waar het me duidelijk werd dat mijn handen meer deden dan alleen verzorgen. Hoewel ik graag in de zorg werkte, voelde ik me nergens echt op mijn plek.


Tegelijkertijd voelde ik dat ik steeds minder goed in verbinding stond met mezelf. Ik raakte mezelf kwijt in de gebeurtenissen en emoties van mijn leven. Het was een lange zoektocht om weer tot mezelf te komen.

Ik kon niet loslaten en vermeed het voelen van emoties, waardoor ze diep van binnen bleven circuleren. Mijn lichaam begon steeds meer fysieke en mentale pijn en ongemakken te vertonen, totdat ik op een bepaald punt niet verder kon, mijn lichaam blokkeerde op alle vlakken.Als kind was ik al erg gevoelig voor energieën om me heen, voor de gevoelens van mensen en wat er achter een glimlach schuilging. Ik voelde en wist dingen gewoon. Maar door oordelen, perceptie en weerstand, zowel van mezelf als van anderen, had ik geleerd om niet naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren, om er niet op te vertrouwen. Ik bleef echter alles voelen, en het bleef maar in mijn systeem circuleren, waardoor ik steeds verder van mezelf verwijderd raakte.Tijdens mijn zoektocht naar herstel en het leren omgaan met mijn gevoeligheid, kwam ik in aanraking met Reiki. Eerst onderging ik zelf Reiki-behandelingen, en kort daarna volgde ik mijn eerste Reiki & Seichem inwijding bij Inner-Chi Reiki Esoterie Healing (nu bekend als wij-samen).


Het voelde als thuiskomen in mezelf. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open, en ik werd zo nieuwsgierig dat ik me verder ben gaan specialiseren in Reiki & Seichem. Inmiddels heb ik de graad van Reiki & Seichem master teacher behaald en mag ik mensen opleiden en begeleiden op hun eigen Reiki & Seichem-pad.

Het was uit deze spontane ontwikkeling dat Chi Kracht Praktijk is ontstaan.


Mijn persoonlijke reis heeft me geleid naar het begrijpen van de kracht van Chi, healing en verbinding met jezelf. Ik heb ontdekt dat het mijn passie is om anderen te begeleiden bij het terugvinden van hun eigen unieke kracht.


energetische healing sessie

Bij Chi Kracht Praktijk bied ik een holistische benadering van heling en zelfontdekking.

Mijn aanbod omvat verschillende krachtige methoden en technieken om jouw helingsproces te ondersteunen. Energetische healing sessies met behulp van Reiki en andere stralen helpen de balans in je

energiesysteem te herstellen en blokkades los te laten. Daarnaast bied ik Chi nei tsang energetische buikmassage aan, die diepe ontspanning en heling op fysiek en emotioneel niveau bevordert.


Bij Chi Kracht Praktijk maak ik ook gebruik van de helende eigenschappen van kristallen. Chakra kristal healing helpt de energetische balans te herstellen, je vibratie te verhogen en blokkades op te lossen.

Ik werk met op intuïtieve wijze, waarbij ik de sessies afstem op jouw behoeften.Naast individuele sessies bied ik ook Reiki & Seichem inwijdingen en cursussen aan, waarin je de kans krijgt om zelf te leren werken met deze helende energieën. Het is een transformerende ervaring die je in staat stelt om jezelf en anderen te behandelen, en je spirituele groei te bevorderen.


Om de helende kracht van rituelen en inwijdingen verder te verkennen, bied ik ook Munay-ki inwijdingen en rituelen aan. Munay-ki is een oude Inca-traditie die je helpt om je te verbinden met je eigen innerlijke kracht en spirituele essentie.

Workshop kaarsen maken

Naast individuele sessies en inwijdingen organiseer ik ook workshops, healingcirkels en meditaties waarin we samen komen als groep om te groeien, te leren en te delen. Deze gemeenschappelijke ervaringen creëren een ondersteunende en liefdevolle omgeving waarin iedereen zijn eigen unieke pad kan bewandelen.

Bij Chi Kracht Praktijk ben je van harte welkom, of je nu jong of oud bent, mens of dier. Ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar heling, bewustwording en persoonlijke groei. Samen zullen we werken aan het herstellen van de harmonie tussen lichaam, geest en ziel, zodat je kunt stralen in je volle potentieel.Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij Chi Kracht Praktijk en samen met jou op weg te gaan naar een leven vol vitaliteit, innerlijke rust en vervulling.Chi kracht groet,

Kimberlykimberly chi kracht praktijk


Reiki & Seichem Master Teacher, Chi nei tsang Therapeut, Bewustzijnscoach en Lichtwerker, Munay-ki, Drisana 1 bij Chi Kracht Praktijk

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page