top of page

Hallo

Ik ben Kimberly Laleman, geboren op 22 augustus 1986 in

Oostende. Samen met mijn echtgenoot Joffrey vorm ik een

gezin met ons zoontje Ludovic en ons dochtertje Miley.

Van jongs af aan voelde ik een diepe connectie met energieën

en kon ik de gevoelens van anderen aanvoelen, evenals de

signalen die het universum stuurde. Na verloop van tijd werd

dit vermogen vertroebeld door levenservaringen, externe

oordelen en innerlijke weerstand. Deze factoren duwden me

weg van mijn ware zelf en mijn intuïtie.

Ondanks dat mijn gevoeligheid aanwezig bleef, negeerde ik

het en deed ik er geen beroep meer op. Ik beschouwde het

eerder als een last, een ongemak, in plaats van als een gave

of kracht. Dit bracht me verder weg van mijn kernidentiteit. Het lichaam is wijs en begon mijn ongenoegen te uiten via fysieke (fibromyalgie, rug- en nekproblemen) en mentale klachten (depressie, burn-out). Op dat keerpunt kon ik niet anders dan naar mijn lichaam te luisteren.

Fysiek en mentaal uitgeput besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde begrijpen hoe ik met mijn gevoeligheid kon omgaan en zocht hulp.

Zo kwam ik bij een Reiki Master in Tielt terecht.

Hier ontdekte ik dat mijn gevoeligheid geen last was, maar juist iets kostbaars dat me uniek maakte. Ik leerde mijn gevoelige antennes te begrijpen en ermee om te gaan. Ik begon aan een reis van zelfontdekking, waarbij ik zaken losliet die me belemmerden en mezelf begon te accepteren. Onverwerkte emoties, angsten en trauma's (zowel uit dit leven als vorige levens) kwamen aan de oppervlakte. Deze reis ging gepaard met ups en downs, maar het bracht een diepgaande transformatie teweeg die mijn leven voorgoed veranderde.

Bij elke Reiki-sessie voelde ik als het ware een verloren stukje van mezelf terugkomen.

Na enkele maanden met Reiki in mijn leven, kreeg ik de kans om zelf een Reiki-inwijding te ontvangen. Zonder aarzeling besloot ik ervoor te gaan. Ik wilde dit vermogen ook zelf kunnen hanteren en de kracht ervan ervaren.

kimberly van chi kracht praktijk

Het begin van mijn reiki pad.

Kimberly geeft een reiki healing in chi kracht praktijk

Mijn eerste kennismaking met Reiki & Seichem vond plaats op 7 februari 2016, toen ik de inwijding ontving van Carpentier Ingrid

Dit was een magisch moment voor mij een gevoel van thuiskomen. 

ik ontdekte de zaligheid van het verkennen en voelen van verschillende energieën. Een hele nieuwe wereld ging voor me open. Na de inwijding volgde de detox-periode van 21 dagen, vergezeld van de bijbehorende fysieke, mentale en spirituele verschijnselen van ascentie en detox.

Na mijn eerste inwijding groeide de wens om iets met Reiki te doen en ontstond het idee om op den duur mijn eigen Reiki-praktijk te starten.

Mijn honger naar kennis en groei was nog niet gestild. Ik zocht naar manieren om mezelf te verrijken en mijn plannen voor een eigen praktijk te versterken. In het begin van 2017 begon ik dan ook met een opleiding tot bewustzijnscoach. Deze opleiding bracht helderheid en inzicht, en in mei 2017 slaagde ik glansrijk voor het examen.

 

Ondertussen voelde ik al langere tijd een verlangen om de Reiki & Seichem 2 inwijding te ontvangen, al sinds kort na mijn Reiki 1 inwijding. Ik wilde mezelf verder laten groeien en evolueren voordat ik aan die impuls gehoor gaf.

Op 22 augustus 2017 nam ik een spontane beslissing en boekte ik een afspraak voor de Reiki & Seichem 2 inwijding. Op 2 november 2017 was het dan zover. Tijdens deze inwijding leerden we diverse Reiki & Seichem symbolen en gingen we er direct mee aan de slag. De detoxperiode van 21 dagen volgde ook hierop.

Inmiddels was de droom van mijn eigen Reiki-praktijk geen droom meer en was ik al bezig met het realiseren van de eerste stappen bij Chi Kracht Praktijk.

Voor de derde Reiki-inwijding wachtte ik niet lang. Op 22 augustus 2018 ontving ik de inwijding tot Reiki 3 Master Behandelaar. Hierbij leerden we het Reiki Master symbool en ontvingen we andere neveninwijdingen, zoals de Catouche-yod inwijding en de Melchizedek inwijding. Ook na deze inwijding volgde de bekende detox-periode van 21 dagen.

Tijdens talloze Reiki & Seichem healing sessies viel het me op dat veel mensen darmklachten en stoelgangproblemen ervaren. Zelf worstelde ik hier lang mee, en ik merkte ook dat mijn buikje soms ongemakken vertoonde na bepaalde situaties.

 

Mijn nieuwsgierigheid dreef me tot onderzoek en zo ontdekte ik Chi Nei Tsang. Dit voelde meteen als de juiste keuze, dus zonder aarzelen begon ik een opleiding bij de Shiatsu Academie.

 

De volgende stap was de Seichem 3 Master inwijding, die ik op 7 juli 2019 mocht ontvangen.

energetische healing sessie.

 

Het begin van mijn Reiki & Seichem Master-reis.

Want het bereiken van de status van Reiki & Seichem Master gebeurt niet van de ene op de andere dag; het is een proces van voortdurende groei, ontwikkeling en evolutie.

Inmiddels heb ik zowel de Reiki Master Teacher-certificering (2020) als de Seichem Master

Teacher-certificering (2021) behaald, en geef ik zelf inwijdingscursussen in Reiki & Seichem.

In mei 2020 kruiste de Lecher antenne mijn pad. Ik heb inmiddels niveau 2 bereikt en ga rustig door met mijn ontwikkeling op dit gebied. Momenteel gebruik ik dit instrument alleen voor persoonlijk gebruik en binnen mijn gezin. Maar stiekem droom ik ervan om dit waardevolle meetinstrument ooit in Chi Kracht Praktijk te integreren.

Na de uitdagende geboorte van Miley in Januari 2022 voelde ik dat mijn hart genezing nodig had.

Ik voelde dat ik (nog) niet over de juiste tools beschikte voor wat ik op dat moment doormaakte. Steeds opnieuw fluisterden mijn gevoel en intuïtie "Munay-ki, Munay-ki". Dit liet me niet los.

Dus ging ik op zoek naar de geschikte persoon. Die vond ik in Nederland, een vrouwelijke sjamaan die op afstand werkte. Dit was perfect voor mij, gezien ik een pasgeboren baby had die borstvoeding kreeg. Gedurende 11 maanden ontving ik op mijn eigen tempo alle 10 inwijdingen van Munay-ki.

Mijn honger naar kennis en groei is onverzadigbaar. Het voelt als iets dat nooit stopt. Al lang kriebelde het idee om een cursus Drisana 1 te volgen bij Fran Tielemans, maar iets hield me tegen. Totdat ik plotseling voelde en bestefte dat het moment was aangebroken om ervoor te gaan.

Ik was er klaar voor. En toevallig genoeg stond er enkele maanden later een Drisana 1 cursus/workshop gepland bij Fran Tielemans.

Begin mei 2023 nam ik deel aan de tweedaagse cursus. Dit bleek een enorme verrijking te zijn voor zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als mijn energetische werk.

Mijn reis van leren, groeien en evolueren gaat door.

Ik blijf mijn intuïtie volgen op mijn eigen pad.

Graag sta ik klaar om jou te ondersteunen en begeleiden op jouw eigen pad.

 

Warme chi kracht groeten,

Kimberly

Ik wil ook een oprechte dank uitspreken aan mijn leraren, die allemaal een onschatbare rol hebben gespeeld in mijn reis van groei en ontdekking.

Els, mijn toegewijde Reiki-master, verdient mijn diepste waardering voor haar onmisbare begeleiding, de betekenisvolle lessen, en de ondersteuning die ze me heeft geboden. Ze heeft me geholpen om mijn weg terug naar mezelf te vinden en te bewandelen op een manier die ik in mijn eentje niet voor mogelijk had gehouden. Vanuit het diepste van mijn hart... dankjewel.

Ingrid Carpentier, jou ben ik ontzettend dankbaar voor de waardevolle lessen en de Reiki & Seichem inwijdingen die je met me hebt gedeeld. Je hebt de deuren geopend naar delen van mij die ik in mijn eentje niet had kunnen ontdekken. Met mijn hele hart wil ik je bedanken voor je bijdrage aan mijn groei.

Ik wil tevens een warme dank uitspreken aan Anne-Marie Delmotte, mijn lerares tijdens de Lecher antenne opleiding. Anne-Marie, jouw vertrouwen in mij, je aanmoediging en inspiratie hebben een diepe impact gehad op mijn ontwikkeling. Je hebt me geholpen om nieuwe paden te bewandelen en vaardigheden te ontdekken die me verrijken.

Diana van Praktijk Sjamanca, mijn waardering voor jou is groot. De Munay-ki inwijdingen die ik dankzij jou heb mogen ervaren, hebben mijn hart geopend op manieren die ik niet voor mogelijk had gehouden. Je hebt me geleid naar nieuwe niveaus van bewustzijn en begrip.

Fran Tielemans, bedankt dat je mijn lerares was tijdens de Drisana 1 cursus. Jouw kennis, begeleiding en steun hebben me geholpen om nieuwe facetten van mijn energetisch werk te ontdekken en te begrijpen. Jouw bijdrage aan mijn reis van leren en groeien is onschatbaar.

Als laatste wil ik ook graag Amy Van Eygen bedanken voor de prachtige foto's die ze heeft genomen. Dankzij jouw talent heb je de momenten van mijn reis vastgelegd in beelden die me voor altijd zullen herinneren aan mijn reis van transformatie.

dankbaarheid bij chi kracht praktijk
bottom of page