top of page

vr 15 dec

|

Chi kracht praktijk

Kerstworkshop: “Bruisbal en aromatisch badzout maken met etherische oliën en bloemen".

Laat je betoveren door de rustgevende aroma's en geniet van een ultiem ontspannende badervaring met deze zelf gemaakte aromatische bruisbal en badzout mix.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstworkshop:  “Bruisbal en aromatisch badzout maken met etherische oliën en bloemen".
Kerstworkshop:  “Bruisbal en aromatisch badzout maken met etherische oliën en bloemen".

Tijd en locatie

15 dec 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Welkom bij deze verkwikkende workshop "Bruisbal en Aromatische Badzout maken met Etherische Oliën en Bloemen"!

Tijdens deze heerlijke workshop ontdek je de kunst van het creëren van je eigen bruisballen en badzout, doordrenkt met weelderige etherische oliën en verrijkt met prachtige gedroogde bloemen. Laat je betoveren door de rustgevende aroma's en geniet van een ultiem ontspannende badervaring.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop:

  1. Kennismaking met bruisballen en aromatische badzout: We beginnen met een introductie over de voordelen van deze prachtige badproducten voor een luxe badervaring.
  2. Etherische oliën en bloemen selectie: Ontdek een scala aan etherische oliën en gedroogde bloemen om jouw bruisballen en badzout een unieke en persoonlijke touch te geven.
  3. Het maken van de bruisballen: Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs leer je hoe je met zorg de ingrediënten combineert en vormt tot prachtige bruisballen.
  4. Creëren van aromatisch badzout: Leer hoe je jouw badzout mengt met etherische oliën en gedroogde bloemen voor een heerlijke geur en weldaad voor je huid.
  5. Verpakking en presentatie: We delen tips over hoe je jouw zelfgemaakte bruisballen en badzout op een elegante manier kunt verpakken en klaarmaken om te gebruiken of cadeau te geven.

Jouw investering voor deze aromatische workshop is 60€ incl. 21% btw.

Je gaat naar huis met 5 kleine goed ruikende verzorgende bruisballen en een 200gr aromatisch badzout met bloemen.

Of je nu een ervaren ambachtsman bent of nieuw bent in het maken van badproducten, deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en creatieve ervaring. Kom en geniet van een betoverende tijd, terwijl je jouw eigen bruisballen en aromatische badzout maakt!

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen en samen een luxueuze en geurige badervaring te beleven tijdens onze "Bruisbal en Aromatische Badzout maken met Etherische Oliën en Bloemen" workshop.

Deel dit evenement

bottom of page