top of page

di 26 sep

|

Chi kracht praktijk

Reiki oefen voormiddag september

Deze voormiddag is speciaal ontworpen voor beoefenaars van Reiki en Seichem, vanaf niveau 1 en hoger, om samen te komen, te oefenen en ervaringen te delen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki oefen voormiddag september
Reiki oefen voormiddag september

Tijd en locatie

26 sep 2023, 09:30 – 11:30

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Graag nodigen ik jullie uit voor een speciale voormiddag vol energie, heling en verbinding.

Of je nu net bent begonnen met je Reiki & Seichem 1-training of al meer ervaring hebt, deze avond biedt een prachtige gelegenheid om je vaardigheden te oefenen, je kennis te verdiepen en te genieten van de krachtige Reiki-energie.

Tijdens deze oefen voormiddag zullen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin we de Reiki-technieken kunnen beoefenen en ervaringen kunnen delen. 

Het maakt niet uit of je Reiki pas recentelijk hebt ontdekt of dat je al jaren met deze helende energie werkt - iedereen is van harte welkom!

We zullen verschillende oefeningen en meditaties doen om onze energiekanalen te openen, onze intuïtie te versterken en onze helende capaciteiten te ontwikkelen. Er is ook ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Deze voormiddag is een geweldige gelegenheid om te groeien als Reiki-beoefenaar en jezelf verder te ontwikkelen.

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt en breng indien mogelijk een matje of kussen mee om op te zitten of liggen tijdens de oefeningen.

Ik vraag een kleine bijdrage van 25€ incl. 21% btw om de kosten van de voormiddag te dekken.

Je kunt ook je gratis momenten gebruiken die je bij je inwijding cadeau krijgt.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben, vraag ik je vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen en je in te schrijven via dit evenment. 

Als je speciale verzoeken hebt of vragen wilt stellen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jouw deze Reiki-oefenavond te beleven en te delen in de helende energie van Reiki & Seichem. 

Laten we samen groeien, genezen en ons verbinden!

Deel dit evenement

bottom of page