top of page

do 08 aug

|

Ichtegem

Leeuwenpoort licht cirkel

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan mijn speciale activatie licht cirkel op deze betekenisvolle dag. Samen zullen we ons afstemmen op de verheffende energieën van de Leeuwenpoort en ons openstellen voor de diepe transformatie die mogelijk is.

Leeuwenpoort licht cirkel
Leeuwenpoort licht cirkel

Tijd en locatie

08 aug 2024, 20:15 – 21:45

Ichtegem, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

De Leeuwenpoort is een jaarlijks terugkerend kosmisch fenomeen waarbij Sirius, de Aarde en Orion op één lijn komen te staan. Op deze magische dag, wanneer de zon in het teken van Leeuw schijnt, ervaren we een krachtige golf van energie die gericht is op spiritueel ontwaken en zelfbewustzijn. 

De sluier tussen de menselijke en spirituele wereld wordt dunner, waardoor meer en sterkere kosmische energie naar de aarde stroomt.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze speciale activatie energie cirkel op deze betekenisvolle dag. 

Samen zullen we ons afstemmen op de verheffende energieën van de Leeuwenpoort en ons openstellen voor de diepe transformatie die mogelijk is.

In deze cirkel creëer ik een veilige en ondersteunende ruimte waarin we ons kunnen verbinden met de krachtige energieën van de leeuwenpoort en de  kosmos. 

Door middel van geleide meditaties, visualisaties en energetische activaties zullen we onze harten openen, onze intuïtie versterken en onze spirituele groei bevorderen.

Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of nieuw bent in de wereld van energetisch werk, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring. Deze licht cirkel is gevuld met liefdevolle intenties en respect voor elke individuele reis. Ik ben hier om je te ondersteunen terwijl je jezelf opent voor de wonderen van de Leeuwenpoort.

Jouw bijdrage voor dit deze speciale leeuwenpoort activatie licht cirkel is 33€.

De deuren gaan open vanaf 20u zo voorzie ik ruimte voor een zachte landing om dan om 20u15 stipt te kunnen beginnen.

Sluit je aan op 8 augustus terwijl we samen reizen door de poorten van bewustzijn en ons verbinden met de diepe wijsheid van het universum. 

Ik kijk er naar uit om deze magische reis met jou te delen.

Deel dit evenement

bottom of page