top of page

Energetische afstandshealing online

Energetische healing online

Bij een online energetische healing stuur ik krachtige Reiki- & Seichem energie rechtstreeks naar jou tijdens een interactieve online sessie via Zoom.

Onze sessie start met een persoonlijk gesprek, gevolgd door een geleide meditatie die je diep in je eigen lichaam brengt om de energie volledig te ontvangen. Gedurende dit proces leid ik de energetische healing terwijl de energie vrij door je stroomt. Na afloop is er tijd om je ervaring te delen en na te praten.

Energie kent geen grenzen van tijd en ruimte, en werkt effectief zonder fysiek contact. Wanneer je je openstelt, zal de energie bij je binnenstromen en zijn weldadige effect hebben. Het zal zich richten op de plekken in jou (fysiek, mentaal en/of energetisch) waar het het meest nodig is.

Hoe gaat dit in zijn werk...

Voorafgaand aan de afstandsbehandeling is het raadzaam een glas zuiver water te drinken, en ook na de sessie is het belangrijk om voldoende zuiver water te nuttigen.

Kies een rustige locatie waar je ongestoord de energetische healing kunt ontvangen.

Je hebt de keuze om kaarsen, wierook of etherische oliën te gebruiken, hoewel dit niet essentieel is; het is een persoonlijke keuze. De energie zal moeiteloos vloeien naar waar het het meest nodig is.

Duur is 60 minuten en kost 60€ incl. btw.

Deze energetische afstandsbehandeling is geschikt voor volwassenen, kinderen en zelfs dieren.

De betaling voor deze sessie verloopt via overschrijving, en je ontvangt de nodige betaalgegevens in de bevestigingsmail. De Zoom-link voor onze sessie zal hierin ook worden vermeld.

Ter info:

Reiki & Seichem is geen vervanging van een medische behandeling en vervangt geen doktersbezoek!

Wij stellen geen diagnose of behandeling van specifieke ziekten. 

bottom of page