top of page

Wie is de drijvende kracht van Chi kracht praktijk? Wat is Chi kracht praktijk?


Hallo lieve jij,


Wie ben ik?

Mijn naam is Kimberly en deze zomer wordt mijn 34ste zomer dat ik hier mag zijn. Samen met mijn man, zoontje van 2,5 jaar en onze 2 honden vormen we een hecht en gelukkige gezin.

Ik ben Reiki master en seichem master (3a), bewustzijnscoach, Chi nei tsang, ingewijdt in het Violette vuur, ingewijdt in Melchizedek, ingewijdt in Cartouche Yod, ShaktiPac energie overdracht.


Momenteel ben ik bezig met mijn reiki master teacher (3b) maar deze staat even on-hold door de corona maatregelen.Chi kracht praktijk staat voor:

​"Chi" = universele energie, levensenergie,

"Kracht” = jou innerlijke kracht.

Dat wil dus zeggen dat je met behulp van "chi" terug in jou kracht komt te staan.


Bij Chi kracht praktijk kom je terug in jou kracht met behulp van:

  • Reiki en seichem healing.

  • Reiki en seichem diepe afstandshealing.

  • Reiki en seichem afstandshealing week reeks.

  • Reiki en seichem healing voor kinderen.

  • Reiki en seichem voor dieren.

  • Chi nei tsang of energetische orgaan massage.

  • Workshops @ home (workshops home party met natuurlijke grondstoffen).

  • Reiki inwijdingen (binnenkort).

Hoe is Chi kracht praktijk ontstaan?


Zelf heb ik een hele weg afgelegd en ben ik een lange tijd in ondersteund geweest door reiki en een schat van een reiki master (Els). Daar heb ik reiki echt leren kennen.

Ik had er al van gehoord maar ik vertrouwde dat toch niet zo.

Reiki kwam regelmatig op mijn pad maar ik zetten de stap niet om het te proberen.

Nu weet ik dat ik nog niet de juiste persoon (reiki master) had gevonden.


Tot een bepaald moment in mijn leven dat ik voelde dat echt iets moest doen, dat ik zo niet meer verder kon.

Ik kon geen weg meer met mezelf, zorgde niet goed voor mezelf, ik had een waslijst van fysieke en mentale klachten, ik herkende mezelf niet meer, ik was de connectie met mezelf volledig kwijt. Ik voelde zoveel dat ik niet meer wist wat van mij was en wat niet van mij was, alles kwam zo diep binnen en ik wist niet wat ik daarmee moest aanvangen waardoor ik mij letterijk afsloot van alles en iedereen.

Er moest iets veranderen en ik had daarbij hulp nodig.

En toen kwam Els haar nummer in mijn handen terecht. Zonder aarzelen stuurde ik een sms voor een afspraak. Iets waar ik anders lang over zou nagedacht hebben om dan uiteindelijk toch niet te doen.

Na de eerste sessie voelde ik al een verschuiving en omdat ik mezelf ken en wist als ik niet direct een vervolg afspraak maak schuif ik het weer voor mij uit en stel ik het terug uit en komt het er niet meer van. Dus besloot ik om deze maal voor mezelf te zorgen en maakte ik direct een vervolg afspraak en ik ben blijven gaan.

Ik voelde me beetje per beetje terug mezelf worden. Het was een hele weg diep vanbinnen in mijzelf. Het was met momenten echt hard, moeilijk, emotioneel en pijnlijk maar het was het meer dan waard.


Na enkele maanden Reiki sessie's te ontvangen kwam de mogelijkheid, zomaar uit het niets, op mijn pad om me te laten inwijden in de eerste graad van Reiki en Seichem.

Zonder 1 enkele seconde na te denken volgde ik mijn gevoel en antwoordde ik "Ik ga mee".

Zo gezegd zo gedaan.

Reiki en Seichem inwijding 1 was een echt thuis komen voor mij en toen wist ik hiermee wil ik iets doen.

En zo is geleidelijk aan het idee van Chi kracht praktijk ontstaan.

In eerste instantie ging ik enkel reiki en seichem sessie's aanbieden, reiki teacher en inwijding te geven dat was niets voor mij, dat kon ik niet dacht ik.

Tot de vraag kwam: "Doe jij ook inwijdingen?" en de vragen om inwijding bleven maar komen. Dat die vraag bleef komen was voor mij het signaal om het toch te doen en de Reiki master teacher (3b) te volgen.

Met deze ben ik dit jaar gestart en toen kwam de lock-down waardoor deze even op pauze staat. Wat ook zijn reden zal hebben dat het even on-hold staat. Alles gebeurt met een reden en heeft een doel.


In mijn persoonlijk groei en healing proces heb ik veel geleerd.

Zonder Reiki en de lessen die ik geleerd heb van Els zou ik mij niet voelen zoals ik mij nu voel. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor. Ook ben ik ontzettend dankbaar voor de inwijdingen, lessen en wijsheden van Ingrid Carpentier.


Ondertussen is mijn eigen groei en heal proces verder aan het evolueren en healen en sta ik terug in mijn eigen kracht.

Door terug in mijn eigen kracht te komen is de naam "Chi kracht praktijk" ontstaan is.


Wat mij heeft geholpen wil ik delen met iedereen die er nood aan geeft en die dit wenst.

Wat ik geleerd heb wil ik doorgeven.


Via deze blog wil ik graag nuttige informatie, meditaties, oefeningen en zoveel meer met je delen die je kunnen ondersteunen om terug in je eigen kracht te staan, om terug in contact te komen met jezelf.
Warme Chi groet,

Kimberly
P.s: Als je een suggestie hebt omtrent een thema of onderwerp laat het mij zeker weten.#reiki #reikienseichem #healing #persoonlijkegroei #chikrachtpraktijk

#firstblog #bewustzijn #spiritueel

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven