top of page

Healing cirkels

Bij Chi kracht praktijk worden verschillende soorten healing cirkels gehouden.

Deze zijn toegankelijk voor iedereen die daar voor openstaat; zowel vrouwen als mannen zijn welkom.

 

Cirkels zijn gemeenschappelijke bijeenkomsten van mensen die samenkomen in een cirkelvormige opstelling. 

Een cirkel kan bijvoorbeeld worden gevormd voor meditatie, voor het delen van persoonlijke verhalen, voor het uiten van creativiteit, voor het delen van kennis en ervaringen of voor het oplossen van conflicten. Het kan een gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten, te leren van anderen, te inspireren en te worden geïnspireerd.

Een van de belangrijkste kenmerken van een cirkel is dat alle deelnemers op gelijke voet staan en dat er geen hiërarchie of autoriteit aanwezig is. Iedereen heeft het recht om te spreken en om te worden gehoord, en er wordt gestreefd naar gelijkwaardigheid en respect voor elkaar.

Cirkels kunnen een krachtige manier zijn om verbinding te maken met anderen, om te leren en te groeien, om ons bewustzijn te vergroten en om ons te inspireren om positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen.

Wil jij graag de helende kracht van een "cirkel" van chi kracht praktijk ervaren?

Klik op kalender en kijk daar wanneer de volgende cirkels gepland zijn. 

Staat er geen healing cirkel gepland en je wilt er graag eentje ervaren?

Neem dat gerust contact met mij op en om samen een datum te prikken.

Engelen ceremonie meditatie

Engel beeld met handen in namaste houding.

Ga mee op een helende reis met de Engelen. Een engelen mediatie voor jezelf en voor de aarde, deze wordt gevolgd door de Engelen-ceremonie (initiatie). Ontvang healing en blessings van de engelen.

Een Engelen ceremonie met initiatie helpt je om dichter bij jezelf, bij jouw oorsprong te komen. Deze cirkel verbindt je met het gebied van de Engelen en Gidsen. 

Het helpt je om beter in contact te komen met je intuïtie en jouw persoonlijke engel.  

Chakra meditatie healing cirkel

Een chakra meditatie en healing cirkel is een groep meditatie waarin de focus ligt op het in balans brengen van de zeven chakra's. Het is een krachtige manier zijn om bewustzijn te creëren over de chakra's en hun impact op ons leven.

Deze cirkel is een combinatie van meditatie en heling van je chakra’s.

 

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor verschillende fysieke en emotionele aspecten van ons leven. Elk van de zeven hoofdchakra's correspondeert met een specifiek deel van het lichaam en heeft een specifieke kleur en vibratie.

chakra meditatie healing cirkel chi kracht praktijk

Violette vlam healing cirkel

violet vuur

Bij een violette vuur healing cirkel ligt de focus op het werken met de spirituele energie van het Violette Vuur.

Door middel van meditatie en visualisatie die gericht zijn op het verbinden met en het kanaliseren van de kracht van het Violette Vuur.

Het Violette Vuur is een krachtige spirituele energie die kan helpen bij het transformeren, transmuteren en zuiveren van negatieve energieën en patronen, zowel binnen onszelf als in onze omgeving.

Het kan ook helpen bij het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn.

Healing cirkel

Tijdens een healing cirkel zullen we ons verbinden met gelijkgestemde zielen en ons laten leiden door de universele energie die ons omringt. We zullen verschillende vormen van healing verkennen, zoals meditatie, energetisch werk en het delen van intenties.

Gedurende de avond zullen we een veilige ruimte creëren waarin iedereen de kans krijgt om te ontvangen en te geven. We zullen onze intenties delen en elkaar ondersteunen in ons persoonlijke groeiproces. Door de kracht van de groep kunnen we diepgaande healing en transformatie ervaren.

healing cirkel
bottom of page