ma 27 apr. | De locatie wordt later bepaald

Reiki afstandshealing GRATIS

Bij een afstandshealing stuur ik de Reiki-energie, met behulp van Reiki symbolen, naar jou toe. Jij kunt dus rustig thuis in de zetel zitten, mediteren, bad nemen, wandelen in jou eigen tuin,… en terwijl de reiki-energie ontvangen.
Sorry deze registratie is afgesloten.
Reiki afstandshealing GRATIS

Tijd en locatie

27 apr. 2020 20:30 – 21:00 CEST
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Bij een afstandshealing stuur ik de Reiki-energie, met behulp van Reiki symbolen, naar jou toe. 

Jij kunt dus rustig thuis in de zetel zitten, mediteren, bad nemen, wandelen in jou eigen tuin,… en terwijl de reiki-energie ontvangen. 

De energie zal bij jou binnenkomen via de kosmos en zal zijn effect op jou hebben.  De energie zal naar die plekken (in jou) gaan waar het het meest nodig is (fysiek, mentaal en/of energetisch).

Tijdens deze Reiki sessie stuur ik ook reiki naar de wereld, naar de aarde, naar iedereen die dit nodig heeft en wens te ontvangen.

 Wat dien je te doen om deze GRATIS afstandsbehandeling te ontvangen. 

==> Schrijf je in via de knop "Inschrijven", en vul de nodige gegevens in (naam + geboorte datum + woonplaats),

==> Zorg dat je iets voor 20u30 een moment neemt om tot rust te komen door bvb, te mediteren, muziek te beluisteren, in de zetel te zitten, op je bed te gaan liggen, wandelen in jou eigen tuin… wat jij wil. 

==> Drink voor en na de healing veel water want reiki zorgt voor ontgifting van je lichaam en veel water drinken stimuleert dit process. 

Be safe...

Warme Chi groet,

Kimberly

Deel dit evenement