ma 08 jun. | De locatie wordt later bepaald

Reiki afstandshealing 5 avonden...

Ontvang 5 avonden op een rij Reiki healing en ervaar wat Reiki voor jou kan betekenen.
Registratie is afgesloten
Reiki afstandshealing 5 avonden...

Tijd en locatie

08 jun. 2020 21:00 – 12 jun. 2020 21:20
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Ontvang 5 avonden op een rij Reiki vanop afstand...

🦋 Kostprijs: 12,5€ 🦋 Duur per sessie: 20min 🦋 Hoelaat: tussen 21u en 21u30 ( ik stuur ik je een berichtje met wanneer we exact van start gaan). 🦋 Wanneer: 8/06/2020, 9/06/2020, 10/06/2020, 11/06/2020 en 12/06/2020. 🦋 Plaats: waar jij wenst want het is vanop afstand.

Hoe werkt een reiki afstandshealing? Bij een afstandshealing stuur ik de Reiki-energie, met behulp van Reiki symbolen, naar jou toe. Jij kunt dus rustig thuis in de zetel zitten, mediteren, bad nemen, wandelen in de natuur,… en terwijl de reiki en seichem-energie ontvangen.

De energie zal bij jou binnenkomen en zal zijn effect op jou hebben. De energie zal naar die plekken (in jou) gaan waar het het meest nodig is (fysiek, mentaal en/of energetisch).

Wat dien je te doen om deze Reiki afstandsbehandelingen te ontvangen.

👉🏼 Schrijf je in ✍🏼 via een bericht via dit evenement. (Inschrijving is pas zeker na betaling en na bevestiging van mij 😊)

👉🏼 Betaal 12,50€ door storting op rekeningnr BE52.1030.5548.7809. Als mededeling mag je vermelden “jouw naam + reiki afstandshealing week reeks”

👉🏼 Voor de afstandshealing neem je een moment om tot rust te komen door bvb, te mediteren, muziek te beluisteren, in de zetel te zitten, op je bed te gaan liggen, wandelen in de natuur… wat jij wil. Zo kan je de energie bewust ontvangen.

👉🏼 Drink voor en na de healing veel water want reiki zorgt voor ontgifting van je lichaam en veel water drinken stimuleert dit process.

Na de afstandshealing mag je me altijd je ervaring via messenger bericht doorsturen.

Wat doet Reiki juist: • Reiki activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam,  waardoor lichamelijke klachten kunnen verminderen; • Reiki stimuleert het immuunsysteem; • Reiki geeft je een extra boost aan positieve en verkwikkend levensenergie; • Reiki zorgt voor ontspanning van je spieren en weefsels; • Reiki helpt energetische blokkades in je lichaam oplossen; • Reiki maakt je gevoeliger en zelfbewuster van jezelf en zorgt voor spirituele groei. • Stelt ons in staat om ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar te brengen. • Herstelt het oorspronkelijke evenwicht tussen lichaam en geest.

Ik kan je natuurlijk niet beloven dat ziekte, pijn, problemen, trauma’s zullen verdwijnen. Ik kan uit persoonlijke ervaring wel zeggen dat het iets in werking zet als je er voor openstelt en het effect groots kan zijn. En ik kan wel zeggen dat je goed zult slapen 😉.

Tot dan, Warme Reiki groet, Kimberly

P.s: Reiki vervangt natuurlijk geen doktersbezoek!

Deel dit evenement