top of page

vr 06 okt

|

Chi kracht praktijk

Workshop: Natuurlijke verzorgende lipstick & lip scrub

"Natuurlijk verzorgingsproducten maken - Lippenbalsem & Lip scrub". Tijdens deze workshop zul je de kunst ontdekken van het maken van je eigen lipstick en lip scrub met behulp van natuurlijke ingrediënten. Het belooft een creatieve en verzorgende ervaring te worden voor zachte en gezonde lippen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: Natuurlijke verzorgende lipstick & lip scrub
Workshop: Natuurlijke verzorgende lipstick & lip scrub

Tijd en locatie

06 okt 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Natuurlijke Verzorgende Lippenstick + Lip Scrub Maken".

Tijdens deze creatieve en leerzame workshop nemen we je mee in de wereld van natuurlijke verzorgingsproducten voor je lippen. Ontdek hoe je op een eenvoudige en duurzame manier je eigen lippenstick en lip scrub kunt maken, gebruikmakend van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en etherische oliën.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop:

  1. Kennis over natuurlijke ingrediënten: We beginnen met een korte introductie over de voordelen van natuurlijke ingrediënten en de impact ervan op je lipverzorging. Ontdek de heilzame eigenschappen van bijenwas, sheaboter, kokosolie en meer.
  2. Lippenbalsem maken: Stap voor stap begeleiden we je bij het maken van je eigen verzorgende lippenbalsem. Kies uit verschillende natuurlijke aroma's en breng je lippenbalsem op smaak met etherische oliën naar keuze. 
  3. Lip Scrub creëren: Leer hoe je een effectieve lip scrub samenstelt om dode huidcellen te verwijderen en je lippen zijdezacht te maken. Maak gebruik van suiker, honing, en andere natuurlijke exfolianten om een lip scrub op maat te maken.
  4. Persoonlijke touch: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je lippenbalsem en lip scrub door ze te decoreren met natuurlijke kleurstoffen en schattige verpakkingen.
  5. Tips voor gebruik en bewaring: We delen nuttige tips over het juiste gebruik en de bewaring van je zelfgemaakte producten, zodat je er optimaal van kunt genieten.
  6. Stappenplan en info bundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Of je nu een liefhebber bent van natuurlijke verzorgingsproducten, een creatieveling of gewoon nieuwsgierig naar het maken van je eigen lipverzorging, deze workshop biedt voor ieder wat wils.

We voorzien alle benodigde materialen en ingrediënten, zodat je met trots naar huis gaat met je eigen handgemaakte lippenstick en lip scrub.

Jouw investering is 50€.

Je gaat naar huis met 4 lipsticks, 1 potje lipscrub en duidelijk stappen plan om vanaf nu aan altijd zelf jouw natuurlijke lipverzorging zelf te kunnen maken.

Kom en sluit je aan bij deze verkwikkende workshop en leer hoe je je lippen op een natuurlijke en liefdevolle manier kunt verzorgen.

Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje in onze "Natuurlijke Verzorgende Lipstick + Lip Scrub Maken" workshop. 

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen en samen een geweldige en leerzame tijd te beleven!

Deel dit evenement

bottom of page