top of page

vr 06 okt

|

Chi kracht praktijk

Workshop: Natuurlijk verzorgingsproducten maken - Lippenbalsem & Lip scrub

Tijdens deze workshop zul je de kunst ontdekken van het maken van je eigen lippenbalsem en lip scrub met behulp van natuurlijke ingrediënten. Het belooft een creatieve en verzorgende ervaring te worden voor zachte en gezonde lippen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: Natuurlijk verzorgingsproducten maken - Lippenbalsem & Lip scrub
Workshop: Natuurlijk verzorgingsproducten maken - Lippenbalsem & Lip scrub

Tijd en locatie

06 okt 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Tijdens deze workshop zul je de kunst ontdekken van het maken van je eigen lippenbalsem en lipscrub met behulp van natuurlijke ingrediënten. Het belooft een creatieve en verzorgende ervaring te worden voor zachte en gezonde lippen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je je eigen lippenbalsem kunt maken met hydraterende oliën en natuurlijke boters om je lippen te voeden en te beschermen tegen droogheid. Daarnaast zul je ontdekken hoe je een heerlijk geurende lipscrub kunt creëren om dode huidcellen te verwijderen en je lippen zacht en glad te maken.

Je krijgt de mogelijkheid om de ingrediënten en geuren aan te passen aan je persoonlijke voorkeur, zodat je lippenbalsem en lipscrub perfect passen bij jouw behoeften en smaak.

Als je je nog niet hebt ingeschreven voor dit evenement, raden we je aan dit zo snel mogelijk te doen, omdat het aantal plaatsen beperkt is.

De kosten voor deelname bedragen 55€ inclusief 21% btw.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail om je inschrijving te bevestigen. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

We kijken ernaar uit om samen met jou een creatieve en verzorgende workshop te beleven, waarbij je je eigen natuurlijke verzorgingsproducten kunt maken voor gezonde en stralende lippen. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit evenement

bottom of page