top of page

vr 08 sep

|

Ichtegem

Workshop: anti-mug kaarsen met soja was en etherische oliën.

Ontdek de geheimen van het maken van anti-mug kaarsen tijdens deze workshop. Leer de kunst van het combineren van soja was en etherische oliën om twee prachtige kaarsen te creëren. Laat de betoverende geuren je zintuigen prikkelen terwijl je jezelf beschermt tegen vervelende muggen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: anti-mug kaarsen met soja was en etherische oliën.
Workshop: anti-mug kaarsen met soja was en etherische oliën.

Tijd en locatie

08 sep 2023 20:00 – 22:00

Ichtegem, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Ontdek de fascinerende wereld van het maken van anti-mug kaarsen tijdens mijn inspirerende workshop! 

Als ervaren kaarsenmaker begeleid ik je stap voor stap bij het hele proces, van het smelten van de was tot het toevoegen van de etherische oliën om de perfecte geur te bereiken.

We werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen, zoals soja was en etherische oliën, waardoor de kaarsen niet alleen effectief zijn tegen muggen, maar ook veilig voor jou en het milieu. 

Tijdens de workshop leer je belangrijke technieken en tips om muggen op afstand te houden met behulp van deze speciale kaarsen.

Wat deze workshop extra bijzonder maakt, is dat we niet alleen twee prachtige kaarsen maken, die elk 20U à 25u branden, maar je ook een uitgebreide stappenplan- en informatiebundel ontvangt. Hiermee kun je thuis zelf aan de slag en je vaardigheden verder ontwikkelen. 

Op die manier kun je blijvend genieten van de voordelen van zelfgemaakte kaarsen en een mugvrije omgeving creëren.

Of je nu een beginnende kaarsenmaker bent of al wat ervaring hebt, deze workshop biedt voor ieder wat wils. Schrijf je vandaag nog in en ontdek samen met mij de geheimen van het maken van anti-mug kaarsen met natuurlijke ingrediënten. 

Jouw investering is 55€ incl. 21% btw voor deze unieke workshop.

Bescherm jezelf tegen muggenbeten en geniet van een nazomer vol rust en ontspanning, zowel tijdens de workshop als thuis!

Deel dit evenement

bottom of page