top of page

vr 29 nov

|

Chi kracht praktijk

Workshop: Kaarsen maken met sojawas en etherische olie.

Doe mee met onze workshop "kaarsen maken met sojawas en etherische olie" en ontdek de kunst van kaarsen maken met soja was en etherische oliën. Beleef een unieke ervaring van rust en ontspanning terwijl je je eigen meesterwerk creëert.

Workshop: Kaarsen maken met sojawas en etherische olie.
Workshop: Kaarsen maken met sojawas en etherische olie.

Tijd en locatie

29 nov 2024, 20:15 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een serene sfeer van geurige sojawas en heerlijke etherische oliën.

Tijdens deze workshop leer je de kunst van het ambachtelijk kaarsen maken met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Ik zal je begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je met trots je eigen meesterwerk kunt creëren.

Wat kun je verwachten:

  1. Introductie tot sojawas: We zullen je laten kennismaken met de voordelen van het gebruik van sojawas in plaats van traditionele paraffine. Ontdek waarom sojawas een milieuvriendelijke en duurzame keuze is voor kaarsen.
  2. Etherische oliën en hun magie: Leer over verschillende etherische oliën, hun aromatherapeutische eigenschappen en hoe ze een rustgevende sfeer kunnen creëren. Je kunt kiezen uit een scala aan etherische oliën om je kaars een unieke geur te geven die bij jou past.
  3. Kaarsen gieten: Stap voor stap laat ik je zien hoe je sojawas smelt, de juiste hoeveelheid etherische olie toevoegt en het mengsel in prachtige kaarsvormen giet. We zullen je ook leren hoe je kleuren kunt combineren om prachtige tinten te creëren.
  4. Verzorging en veiligheid: We zullen ook belangrijke tips delen over het branden en verzorgen van je kaarsen, zodat je er lang van kunt genieten. Veiligheid staat voorop, dus we zullen advies geven over het veilig branden van kaarsen met etherische oliën.
  5. Stappenplan en info bundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kaarsen maken, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van prachtige en aromatische kaarsen op een natuurlijke manier.

Jouw investering voor deze workshop is 55€.

Je gaat naar huis met 2 kaarsen die 20u a 25u branden.

Ik kijk ernaar uit om samen een betoverende avond door te brengen, waarin we onze passie voor kaarsen maken delen en samen iets bijzonders creëren.

De deuren gaan open om 20u zo voorzie ik een zachte landing zodat we om 20u15 van start kunnen gaan.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van aromatische ontspanning.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Deel dit evenement

bottom of page