top of page

vr 22 dec

|

Chi kracht praktijk

Kerstworkshop "Kerst geur kaars met soja was en etherische olie"

Ontdek de magie van het maken van je eigen geur kaars met natuurlijke soja was en bedwelmende etherische oliën tijdens onze workshop "Geurkaars met Soja Was en Etherische Olie."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstworkshop "Kerst geur kaars met soja was en etherische olie"
Kerstworkshop "Kerst geur kaars met soja was en etherische olie"

Tijd en locatie

22 dec 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Welkom op deze inspirerende workshop "Geurkaars met Soja Was en Etherische Olie"!

Tijdens deze creatieve workshop leer je de kunst van het maken van je eigen geurkaarsen met natuurlijke en duurzame ingrediënten. Ontdek de rustgevende eigenschappen van soja was en de betoverende aroma's van etherische oliën terwijl je jouw eigen persoonlijke geurkaarsen creëert.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop:

  1. Kennismaking met natuurlijke materialen: We beginnen met een introductie over de voordelen van het gebruik van soja was en etherische oliën voor het maken van geurkaarsen. Leer waarom deze natuurlijke ingrediënten een gezondere en milieuvriendelijkere keuze zijn.
  2. Aroma-combinaties: Ontdek de verschillende etherische oliën en leer hoe je ze kunt combineren om unieke geurprofielen te creëren die passen bij jouw voorkeuren en stemming.
  3. Het gieten van de kaars: Onder begeleiding van mij leer je stap voor stap hoe je de gesmolten soja was en etherische oliën mengt en giet in je eigen stijlvolle glazen houders.
  4. Decoratie: Geef je kaarsen een persoonlijk tintje door ze te versieren met linten, labels of andere decoratieve elementen.
  5. Verzorging en gebruik: We delen tips over het juiste gebruik en de verzorging van je geurkaarsen, zodat je er optimaal van kunt genieten.
  6. Stappenplan en infobundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Jouw investering is 55€ incl. 21% btw.

Je maakt 2 geurkaarsen die elk 20u a 25u branden.

Schrijf je snel in voor deze boeiende workshop en ontdek hoe je een vleugje sereniteit en sfeer aan je huis kunt toevoegen met je eigen handgemaakte geurkaarsen. 

Of je nu een ervaren kaarsenmaker bent of nieuw bent in dit ambacht, deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een creatieve en ontspannende ervaring.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen een betoverende tijd te beleven tijdens onze "Geurkaars met Soja Was en Etherische Olie" workshop.

Deel dit evenement

bottom of page