top of page

vr 01 dec

|

Chi kracht praktijk

Kerstworkshop: Geur kaars met etherische olie en houten wiek, gegoten in handgemaakte keramiek potjes van Terre à Reini

Sluit je aan bij onze betoverende workshop, waar de rustgevende kracht van etherische oliën samensmelt met de warmte van een houten wiek. Laat je onderdompelen in de wereld van "Natuurlijke geurkaars".

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstworkshop: Geur kaars met etherische olie en houten wiek, gegoten in handgemaakte keramiek potjes van Terre à Reini
Kerstworkshop: Geur kaars met etherische olie en houten wiek, gegoten in handgemaakte keramiek potjes van Terre à Reini

Tijd en locatie

01 dec 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Welkom bij deze betoverende workshop "Natuurlijke geurkaars met etherische olie en houten wiek, gegoten in handgemaakte keramiek Potjes van Terre à Reini"!

Tijdens deze bijzondere workshop dompelen we je onder in de wereld van natuurlijke geurkaarsen, doordrenkt met de rustgevende kracht van etherische oliën en liefdevol gegoten in prachtige keramische potjes van Terre à Reini.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop:

  1. Kennismaking met natuurlijke materialen: We beginnen met een introductie over de voordelen van natuurlijke ingrediënten en de aromatische wonderen van etherische oliën. Leer over de zorgvuldig geselecteerde elementen die samen een kalmerende en ontspannende kaars creëren.
  2. Houten wiek plaatsen: Ontdek hoe je een houten wiek op de juiste manier in je kaars plaatst, waardoor een gezellige en gelijkmatige verbranding wordt bevorderd.
  3. Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je geurkaarsen door te kiezen uit een selectie van etherische oliën en decoratieve elementen om ze te verfraaien.
  4. Het gieten van de kaars: Stap voor stap begeleiden we je bij het mengen van hoogwaardige natuurlijke was en etherische oliën, waarna je deze liefdevol in de prachtige keramische potjes van Terre à Reini giet.
  5. Tips voor gebruik en bewaring: We delen nuttige tips over het juiste gebruik en de bewaring van je geurkaarsen, zodat je er optimaal van kunt genieten.
  6. Stappenplan en infobundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Jouw investering is 68€ incl. 21% btw.

Keuze opties zijn:

Potje: een hoog of een laag model.

Kleur: Gebroken wit met rozige tinten of een iris blauwe kleur.

Mogelijkheid om een extra potje te maken tegen de meerprijs van 22€. Dit dien je bij de inschrijving door te geven en ook bij te betalen als je de workshop bijdrage stort.

Kom en ontdek de kunst van het creëren van natuurlijke geurkaarsen, waarbij je niet alleen je zintuigen verwent, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en meer liefdevolle omgeving.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt en we willen ervoor zorgen dat iedereen een speciale en persoonlijke ervaring heeft tijdens onze workshop "Natuurlijke Geurkaars met Etherische Olie en Houten Wiek, gegoten in Handgemaakte Keramiek Potjes van Terre à Reini".

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen en samen een betoverende en geurige tijd te beleven!

Deel dit evenement

bottom of page