top of page

vr 08 dec

|

Chi kracht praktijk

Kerstworkshop "Badzout Kerstballen met etherische oliën en gedroogde bloemen"!

Beleef de vreugde van het creëren terwijl je prachtige kerstballen maakt, gevuld met geurend badzout en feestelijke bloemen accenten. Kom en voeg een vleugje magie toe aan je kerstervaring - een perfect cadeau voor jezelf of om te delen met geliefden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstworkshop "Badzout Kerstballen met etherische oliën en gedroogde bloemen"!
Kerstworkshop "Badzout Kerstballen met etherische oliën en gedroogde bloemen"!

Tijd en locatie

08 dec 2023 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Ontsnap aan de drukte van het seizoen en kom tot rust met onze magische workshop "Badzout Kerstballen met Etherische Oliën en Gedroogde Bloemen". Beleef de vreugde van het creëren terwijl je prachtige kerstballen maakt, gevuld met geurend badzout en feestelijke bloemaccenten. Kom en voeg een vleugje magie toe aan je kerstervaring - een perfect cadeau voor jezelf of om te delen met geliefden!

Tijdens deze betoverende workshop nemen we je mee op een reis van ontspanning en creativiteit. We gaan zelf kerstballen maken, gevuld met heerlijk geurend badzout verrijkt met aromatische etherische oliën en prachtige gedroogde bloemen.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop:

  1. Badzout mengen: We beginnen met het mengen van verschillende hoogwaardig badzout met etherische oliën naar keuze. Kies uit een scala van heerlijke geuren die je zintuigen zullen betoveren en je badervaring zullen verrijken.
  2. Gedroogde bloemen toevoegen: Ontdek hoe je prachtige gedroogde bloemen kunt combineren met het badzout om een feestelijke en natuurlijke uitstraling aan je kerstballen te geven.
  3. Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je kerstballen door ze te versieren met linten, labels en andere decoratieve elementen.
  4. Stappenplan en infobundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.

Alle benodigde materialen en ingrediënten worden verzorgd, zodat je volledig kunt genieten van het creëren van je eigen feestelijke kerstballen.

Jouw investering voor deze orginele creatieve en ontspannen workshop is 55€ incl. 21% btw.

Deze workshop biedt een perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen met ontspannende badtijd en om unieke kerstcadeaus te maken voor je dierbaren.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt en we willen ervoor zorgen dat iedereen een speciale en persoonlijke ervaring heeft tijdens onze "Badzout Kerstballen met Etherische Oliën en Gedroogde Bloemen" workshop.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen en samen een betoverende en geurige tijd te beleven!

Deel dit evenement

bottom of page