top of page

vr 13 okt

|

Chi kracht praktijk

Intentie Kaars Workshop: Creëer Jouw Persoonlijke Geurige Intentie Kaars.

Ontdek de geheimen van het maken een intentie kaarsen tijdens deze workshop. Leer de kunst van het combineren van soja was en etherische oliën en intenties om een prachtige intentie kaars te creëren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Intentie Kaars Workshop: Creëer Jouw Persoonlijke Geurige Intentie Kaars.
Intentie Kaars Workshop: Creëer Jouw Persoonlijke Geurige Intentie Kaars.

Tijd en locatie

13 okt 2023, 20:00 – 22:00

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Welkom bij onze unieke Intentie Kaars Workshop, waar we een betoverende reis beginnen om jouw persoonlijke intentie om te zetten in een geurige en krachtige kaars. Stap in een wereld van zelfontdekking, creativiteit en aromatische geneugten terwijl we samen een kaars maken die je intenties en wensen belichaamt.

Wat kun je verwachten:

  1. Intentie Instellen: We beginnen de workshop met een moment van reflectie en intenties zetten. Neem de tijd om te bedenken welke positieve energie, doelen of affirmaties je in je leven wilt aantrekken. Dit wordt de kern van je kaars.
  2. Kennismaking met Sojawas en Etherische Oliën: Ontdek de vele voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke sojawas en de krachtige eigenschappen van etherische oliën. Leer hoe je deze natuurlijke ingrediënten op harmonieuze wijze kunt combineren om een kaars te creëren die je ziel voedt.
  3. Creëren van je Intentie Kaars: Onder begeleiding van onze ervaren kaarsenmakers, leer je hoe je sojawas op de juiste manier smelt, de perfecte etherische oliën kiest en je kaars giet in een prachtige glazen pot. Terwijl je dit doet, focus je op je intentie en laat je het positieve universum samensmelten met elke druppel was.
  4. Geurige Betovering: De combinatie van geuren speelt een cruciale rol bij het versterken van jouw intentie. Ontdek welke etherische oliën resoneren met jouw doelen en gebruik ze om je kaars te verrijken met een heerlijk aroma.
  5. Versiering en Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je intentie kaars door decoratieve elementen te gebruiken die jouw energie weerspiegelen. Van kleurrijke linten tot inspirerende labels, je kaars wordt een ware expressie van wie jij bent.
  6. Ritueel en Afsluiting: Sluit de workshop af met een kort ritueel om de intenties in de kaars te verankeren. Neem je intentie kaars mee naar huis als een krachtig symbool en een bron van positieve energie.
  7. Stappenplan en infobundel zodat je thuis zelf aan de slag kan.
  8. Je gaat naar huis met een kaars die 35u a 40u brand.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en zijn of haar doelen. Het maakt niet uit of je nieuw bent in kaarsen maken of al ervaring hebt, we verwelkomen iedereen met een open geest en een hart vol intentie.

Jouw investering is 55€ incl. 21% btw voor deze unieke workshop.

Reserveer nu jouw plek in deze magische workshop en geef vorm aan jouw intenties met een geurige twist!

De plaatsjes zijn beperkt!

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te genieten van een creatieve en betekenisvolle workshop.

Deel dit evenement

bottom of page