top of page

vr 03 mei

|

Chi kracht praktijk

Engelen ceremonie meditatie

Tijdens deze bijeenkomst zullen we ons openstellen voor de helende en zegenende energie van de engelen. Het belooft een spirituele reis te worden waarin je de kans krijgt om diepe rust en verbinding te ervaren.

Engelen ceremonie meditatie
Engelen ceremonie meditatie

Tijd en locatie

03 mei 2024, 20:15 – 21:45

Chi kracht praktijk, Moerdijkstraat 113, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Tijdens deze "Engelen ceremonie meditatie" zullen we ons openstellen voor de helende en zegenende energie van de engelen. 

Het belooft een spirituele reis te worden waarin je de kans krijgt om diepe rust en verbinding te ervaren.

Tijdens de ceremonie zullen we ons in een ontspannen en serene sfeer begeven. We zullen geleid worden in meditaties en visualisaties om ons hart en geest te openen voor de engelenenergie. Dit stelt ons in staat om healing en zegeningen te ontvangen van de liefdevolle engelen.

Ga mee op een helende reis met de Engelen. Een engelen mediatie is voor jezelf en voor de aarde, deze wordt gevolgd door de Engelen-ceremonie (initiatie). Ontvang healing en blessings van de engelen.   

Een Engelen-meditatie met initiatie kan je helpen om dichter bij jezelf, bij jouw oorsprong te komen. Deze meditatie verbindt je met het gebied van de Engelen en Gidsen. Het helpt je om beter in contact te komen met je intuïtie en jouw persoonlijke engel.  

Je ontvang healing en blessings van de engelen.

Elke deelnemer ontvangt een door mij handgemaakte sojakaars, opgeladen met de engelenenergie. Deze kaars is bedoeld om je thuis te herinneren aan de helende krachten die je tijdens de ceremonie hebt ervaren.

Jouw investering in dit mooie geschenk voor jezelf is 38€.

Om je deelname te bevestigen, vraag ik je vriendelijk om je in te schrijven via dit evenement.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou een magische en transformerende ervaring te creëren tijdens de Engelen ceremonie meditatie.

Deel dit evenement

bottom of page