top of page

Energetische healing met Reiki 

Een Energetische healing sessie, een verfijnde alternatieve behandelwijze, put uit de universele en kosmische energiebronnen, vergelijkbaar met methoden zoals shiatsu en acupunctuur.

Binnen een Energetische healing sessie komen de krachten van Reiki & Seichem energie samen met de energie van engelen, opgestegen meesters en andere kosmische energieën. Deze sessie biedt een harmonische combinatie van diverse energiestromen, afgestemd op jouw unieke behoeften.

De sessie begint met de zuivering van je chakra's - energiecentra in je lichaam.

Vervolgens leid ik de energie door je lichaam via verschillende handposities, waarbij de energie zich ontvouwt ten gunste van jouw welzijn.

Als energiekanaal fungeer ik puur als overdrachtsmedium; mijn eigen energie blijft hierbij onaangeroerd.

Deze methode brengt jouw aangeboren zelfhelende vermogens naar boven en versterkt je immuunsysteem. De energie voedt jouw lichaam, geest en ziel, herstelt energietekorten en bevordert de natuurlijke balans.

De aangewende energie richt zich op wat jij op dat moment het meest nodig hebt. De koers van de energie wordt niet vooraf bepaald.

Een energetische healing sessie laat energietekorten en blokkades in jouw systeem oplossen, herstelt de innerlijke balans en brengt harmonie in lichaam, geest en ziel. Deze behandeling bevrijdt vastzittende energie, waardoor alles weer in vrije stroming kan verkeren.

De persoonlijke ervaring van de sessie varieert sterk per individu. Gedurende de sessie ervaar je diepe ontspanning en kalmeert je geest volledig. Sensaties zoals warmte, kou, tintelingen, druk, pijn, verdriet, en angst kunnen opkomen, evenals visuele indrukken en kleuren. Dit is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke beleving.

Na de sessie begint je lichaam met ontgiften als een effect van de Energetische Healing. Om dit proces te ondersteunen, is het essentieel om na de sessie veel puur en zuiver water te drinken, zodat alle vrijgekomen afvalstoffen effectief kunnen worden geëlimineerd.

energetische healing sessie

 

 

De positieve kracht van een energetische healing sessie is dat …

je stressniveau wordt verminderd tot een minimum, wat je lichaam de mogelijkheid geeft om op alle niveaus te herstellen.

 

 

Een energetische healing:

 • Bevordert rust

 • Zorgt voor emotioneel evenwicht en balans,

 • Werkt ontstressend en ontspannende: brengt lichaam, geest en ziel weer in harmonie

 • Versterkt je innerlijke kracht, brengt je in contact met je Innerlijke Zelf

 • Wakkert je zelfgenezend vermogen aan en je levensvreugde

 • Verlicht fysieke en emotionele pijnen

 • Helpt het lichaam sneller in balans te komen

 • Is complementair aan andere therapieën en geneeswijzen

 • Kan toegepast worden als comfort-therapie bij palliatieve zorgen, kankerpatiënten en chronische zieken

 • Verschaft inzichten in gevoels- en denkpatronen

 • Helende werking bij depressies, burn-out, autisme, adhd, hypersensitiviteit, hyperactiviteit, ...

Wil je graag meer info over Reiki & Seichem?

Reiki & Seichem info

Ter info:

Reiki en seichem is geen vervanging van een medische behandeling en vervangt geen doktersbezoek!

Wij stellen geen diagnose of behandeling van specifieke ziekten. 

Hoe gaat het in zijn werk...

Ervaar een verrijkende energetische healing terwijl je comfortabel ligt, gekleed in je eigen kledij, op een behandeltafel. Je hoofd rust op een weelderig kussen en een warm dekentje omhult zachtjes je lichaam.

Deze helende sessie wordt op afspraak verzorgd.

Zowel voor als na de energetische healing sessie is er tijd om te praten en jouw persoonlijke beleving te delen.

Bij de aanvang van onze samenwerking geef ik de voorkeur aan een intake-gesprek, waarbij ook meteen een sessie is inbegrepen. Dit gesprek draagt bij aan het proces, omdat het me de gelegenheid biedt om jouw specifieke noden en doelen beter te begrijpen.

Na het vastleggen van een afspraak, ontvang je een online intake-formulier in jouw inbox. Dit formulier omvat enkele vragen over jouw gezondheid, welzijn en eventuele specifieke zorgen die je wenst te delen. Het invullen van dit formulier stelt mij in staat om me goed voor te bereiden op jouw komst, zodat ik de sessie nauwgezet kan afstemmen op jouw individuele behoeften.

Voel je eveneens welkom om een afspraak te boeken zonder het intake-gesprek, mocht je simpelweg willen ervaren wat een energetische healing sessie inhoudt.

Weet dat een energetische healing sessie innerlijke deuren opent, waarbij het vaak meerdere sessies vergt om diepere lagen los te laten en het gewenste effect duurzaam te behouden.

 

Jouw investering is als volgt:

 • Intake-gesprek à 90€ en duurt 90 minuten.

 • Energetische healing sessie of vervolgsessie 75€ en duurt 75 minuten.

reiki en seichem healing.

Ter info:

Reiki & Seichem is geen vervanging van een medische behandeling en vervangt geen doktersbezoek!

Wij stellen geen diagnose of behandeling van specifieke ziekten. 

Wil je graag meer info over Reiki & Seichem?

Reiki & Seichem info

man krijgt energetische healing sessie
bottom of page